Fungerar Fibonacci systemet för sportsbetting?

Som du säkert vet så kommer alla att vilja vinna på spel. Speciellt då om de är av den arten som medför att du satsar pengar för att kunna vinna större summor. I och med det finns det ju då massor av människor som försöker hitta en lösning som håller. Ja, helt enkelt ett system för att kunna garantera vinst. Hur som helst kommer detta att vara mycket svårt. Om detta verkligen skulle fungera så skulle det ju inte alls finnas någon vits med att driva ett spelbolag. Det helt handlar ju först och främst om att de ska vara ett bolag som är garanterat att gå med vinst. När det gäller oddsspel så kommer det också att finnas ett välkänt system. Detta kallas för Fibonacci systemet och här talas det för att detta ska fungera. Det gör det inte alls.

Fungerar Fibonacci systemet för sportsbetting

Anledningen till att Fibonacci systemet inte fungerar

Det finns en enkel anledning till att detta system inte fungerar i praktiken utan bara på det teoretiska planet. Detta är att det bygger på ökade insatser vid förluster. Detta är ju det enda sättet att garantera möjligheten att återfå förlusterna vid en eventuell vinst.

Här har då spelbolagen ett tak som maxinsats, vilket då medför att du inte kan fullfölja systemet vid en rad missade spel. Om detta tak inte skulle finnas så skulle naturligtvis denna beräknade formel vara ett koncept för vinst. Som det är idag kommer du bara vara den som väntar på den ofrånkomliga förlusten vid användandet av detta system.

Det finns inga system för att vinna som fungerar

Om det skulle finnas en rad olika system som garanterar vinst, skulle ju alla spelare använda sig av dessa. Det betyder ju att spelbolagen skulle betala mera än de vinner, och i längden få slå igen. Här förstår du då genast sanningshalten i dessa systems marknadsföring. Det finns ingen sanningshalt alls i detta system. Det finns ingen sanningshalt i roulette-system heller som är mycket populära.

Det enda systemet med sanningshalt är det du själv skapar genom att skaffa dig de kunskaper som krävs för att bli en bra spelare på oddsspel. Det man istället kan göra är att läsa på och sedan välja de bästa spelbolagen med de bästa oddsbonusarna. Att spela på sportsbetting är en kombination av tur och kunskaper och det finns aldrig några garantier för vinst. Att spela på sportsbetting ska vara ett nöje som inte blir till något som din ekonomi blir lidande av.


Publicerat

i

av

Etiketter: