Din enkla guide för spelet Black Jack

Läs mer om hur du spelar spelet Black Jack. När du gillar att spela de traditionella bordsspelen, så kommer detta område faktiskt vara beroende av både tur och kunskaper för att vinna. Här handlar det inte alls om enbart turen som när du väljer att spela slotmaskiner med snurrande hjul. I det fallet du väljer att spela slotspel, så kommer du enbart att ha turen samt en bra återbetalningsprocent att luta dig tillbaka emot. När du väljer bordsspel, i synnerhet Black Jack, så kommer dina kunskaper om troligheten i spelet att vara mycket viktiga. Här gäller det att veta vilken form av Black Jack som blir det bästa valet, samt hur alla olika varianter du spelar fungerar.

Spelet Black Jack

Grundläggande kunskaper i spelet Black Jack

Det som är viktigast från start är att du vet vilka regler som gäller för den version av Black Jack du valt att spela. Detta gällande allt från hur många kortlekar som används till vad de olika kombinationerna och eventuella försäkringar är värda. Du måste också ha koll på när banken måste dra ett kort, och när denne är tvingad att stanna. När du sedan vet detta och vad alla de olika korten har får värde i kombination med varandra, så är det dags att klura ut vilken variant av Black Jack du har den största chansen att vinna på. I det fallet gäller det att ha koll på återbetalningsprocenten. Något du alltid ska tänka på är att välja Single Hand Black Jack istället för multi-hand, då detta val alltid ger dig större chanser att vinna.

Återbetalningsprocenten i Black Jack är mycket bra, och faktiskt det bästa spel du kan välja på ditt onlinecasino när du vill ha chansen att vinna. Nedan kan du se några teoretiska återbetalningsgrader för olika varianter av spelet Black Jack.

  • Double Black Jack (Black Jack med sidospel) 99,6%
  • Black Jack Single Deck 99,55%
  • Black Jack Double Exposure 99,36%
  • Black Jack Pontoon 99,59%

Olika hjälpmedel för dig som vill vinna på Black Jack

När du vill vara den som verkligen har de stora chanserna att vinna i spelet Black Jack, kommer det naturligtvis att komma till huvudräkning. Här kommer du som har möjligheten att memorera de kort som gått samt troligheten för vad som ska komma att ha de bästa chanserna. Naturligtvis är detta inte alltid något som är lätt, och i det fallet finns det något som kallas för Black Jack tabell.

I det fallet du väljer vår Black Jack tabell så kommer du snabbt förstå hur detta spel verkligen fungerar. Valet av att använda denna tabell kommer också vara ett redskap som ger dig större chanser att bli en vinnande spelare. Om du som regel går efter denna tabell samt har de andra grundläggande kunskaperna vi nämnt ovan. Ja, då kommer du att ha mycket större chanser än genomsnittet av spelarna har att vinna. Helt enkelt blir du en påläst spelare som tänker med huvudet istället för plånboken. Detta gör dig till en vinnare i längden, och enbart valet av spelet Black Jack ger dig större chanser att vinna.