Baccarat – Så spelar du detta klassiska bordsspel

Bland de olika klassiska bordsspelen kommer det att finnas få som anses ha lika hög klass och rang som Baccarat. Detta traditionella bordsspel har fått en klang av exklusivitet och något som spelas av de fina människorna. Hur som helst är det inte alls så i den virtuella världen, där många människor sitter i linne och shorts när de spelar. Det är heller inte, som många tror, ett svårt spel att förstå sig på. Här handlar det bara om ett annat spel. Liksom något som inte alls är så vanligt. Nu är Baccarat dock vanligare än du tror, och kan du lära dig detta så är det faktiskt också ett mycket roligt bordsspel.

Spela Baccarat

Reglerna i Baccarat är enkla

Även om nu Baccarat av någon anledning räknas som ett av de mera exklusiva casinospelen, så kommer du snabbt att förstå reglerna i detta spel. Bara för att det räknas som exklusivt behöver det ju inte vara svårt. Alla människor med exklusiv smak är ju som sagt inte hur smarta som helst. Nej, Baccarat är ett spel som alla kan spela utan några som helst problem. I detta spel handlar det om att träffa siffran 9, som är det högsta tal du kan få i detta spel. På bordet kommer du att kunna spela på dig själv som vinnare, banken som vinnare eller att det blir lika. Här kommer du aldrig att vara den som ska spela på lika. Detta är något som drar ned en spelares vinstchanser kraftigt.

Baccarat är ett spel som normalt sett ska spelas med åtta kortlekar. Här förekommer det olika varianter, men detta är det klassiska sättet att spela. Här räknas de klädda korten och 10:an som 0. Esset räknas som 1 och alla de andra korten efter det värde som står på dem. Du kan aldrig ha ett högre sammanlagt värde som överstiger 9 på din hand. Detta betyder att du som har 5 och 9 vilket tillsammans blir 14, kommer att ha den sista siffran i summan som värde. Detta betyder då att du har 4. Här måste både spelaren och banken dra kort upp till summan 6, medan en summa över detta betyder stanna. Detta är grundreglerna, vilka kommer att skilja lite om det även finns ett neutralt kort med nollvärdet på spelarens eller bankens hand.

Så vinner du på Baccarat

Baccarat är ett spel som i stort sett bara finns i en variant, men det kommer istället att finnas bordsspel med andra namn som påminner kraftig om detta spel. Hur som helst kommer det inte att finnas några fungerande system som gör att du kan vinna mera på Baccarat. Det enda du ska tänka på är att ha återbetalningsprocenten på din sida. När det gäller Baccarat handlar det om en hög återbetalningsprocent. Här är det då mycket viktigt att behålla denna och aldrig vara den som spelar på Tie/oavgjort. Detta leder till att banken får mycket större chanser mot spelaren, vilket leder till större förluster för spelaren. Läs även våra guider om Roulette och Black Jack